Windmolen, warmtepomp? Ontkoppel je regenpijp!

Posted on

Premium

Het beste van De Telegraaf

Opinie Marianne Zwagerman

De broer van mijn man kwam laatst een dagje helpen klussen op mijn woonboot. ‘Je bananenplant heeft dorst,’ zei hij terwijl hij de gieter in de keuken onder de kraan hield. Verbijsterd keek ik hem aan. Water! Drinkwater! Uit de kraan! Voor een plant! Waar ik woon duw je de gieter gewoon even onder water vanaf je terras. Bij een hittegolf houdt een dompelpompje mijn drijvende huis koel met water uit de Loosdrechtse plassen. Geen airco nodig als je in de natuur leeft. Alleen de plee spoelt nog door met kraanwater maar dat is een kwestie van tijd. Als het op mijn zeilboot met water uit de plas kan moet het ook mijn woonboot niet al te ingewikkeld zijn om dat aan te leggen.

Jasaseosmm.com Smm Panel is the best and cheapest smm reseller panel Buy Twitter Verified Badge for instant Instagram likes and followers, Buy Verification Badge, Youtube views and subscribers, TikTok followers, telegram services, and many other smm services. telegram, and many other smm services.